Deze website is ontwikkeld door Erwin van Ginkel en François van der Hoff in het CMS WordPress.

WordPress

WordPress is een open-source CMS. Met het CMS werd in 2003 begonnen door Matt Mullenweg. Doel was om met weinig code het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken. De afgelopen jaren is WordPress hard gegroeid. Het is momenteel één van de grootste open source projecten op het web.

Open-source

WordPress is een Open Source project. Honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken. Het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

WordPress theme

Voor deze website is gebruik gemaakt van een professioneel WordPress theme. Er zijn ook veel gratis WordPress themes op internet beschikbaar. Voor de installatie/configuratie van WordPress en implemtatie van het theme heeft Erwin van Ginkel van Doe-het-zelf marketing geholpen. De teksten zijn verzorgd door François van der Hoff, fiscalist bij FISCAF belastingadvies in Rotterdam. Erwin van Ginkel en François van der Hoff hebben na deze website een ander online project opgestart: Bedrijfsopvolging.nl, de kennisbank voor bedrijfsopvolging.